Conference Call Meditaties

Af en toe bied ik meditaties aan via een Conference Call. Dit doe ik meestal ter ondersteuning van de lopende processen van een groep mensen, die regelmatig de workshops volgen en wanneer er een thema is, die even wat extra aandacht verdient. Meestal zijn ze open voor iedereen met enige ervaring in ‘Intuïtieve Ontwikkeling’.

De afgelopen jaren zijn ze vooral gericht geweest op Vrouwen en het ondersteunen van het op orde houden van hun eigen vrouwelijke creatieve energie in de stroom van alledag. En internationaal in het Duits is er elke zes weken een meditatie voor mensen, die ooit ergens een opleiding voor het kunnen doen van een Aureading hebben gevolgd om hen in hun proces te ondersteunen. Thema’s zijn dan afgestemd op hun vragen.

Procedure: Je belt een nummer in Nederland. Van mij krijg je van te voren dat nummer en een code via de mail of anderszins. Heb je gebeld, dan vraagt de ‘computermevrouw’ of je de code wilt intoetsen en dan wordt je de ‘kamer’ ingelaten waar de deelnemers/sters elkaar kunnen horen en met elkaar kunnen praten. Ik maak altijd een opname en stuur die dan na afloop aan je op.

Kosten: tussen de € 25,- en € 75,- door jezelf te kiezen op basis van je besteedbaar (gezins)inkomen.

Ben je geïnteresseerd, stuur me een mailtje: info@greetjedegoede.nl
Onder het kopje Actualiteit vindt je altijd de meest recente informatie en in de agenda de data van wat er in de planning staat.