Greetje de Goede

1951.. Ik zag het levenslicht in een klein dorpje in Drenthe.
Vanaf mijn 12e wist ik dat ik psychologie wilde gaan studeren.
Zo gezegd, zo gedaan en andragologie kwam daar ook nog bij.
Ik mag dus drs. voor mijn naam zetten.

Tijdens de afronding van mijn studie kwam ik in aanraking met het werk van Thartang Tulku. Ik verbleef een aantal maanden in het Nyingma Institute in Berkeley, CA. en gaf daarna op meerdere plaatsen in het land les in Kum Nye, een van de vormen van (lichaams)meditatie, die door Thartang Tulku voor de westerse mens waren ontwikkeld.

In 1979 kwam ik in aanraking met de mensen die in 1980 het Centrum voor Intuïtieve Ontwikkeling hebben opgericht. Met vol enthousiasme volgde ik hun cursussen en opleiding tot healer en reader van aura’s en chakra’s. Vanaf 1983 geef ik aurareadings en healings en workshops. Ik was nieuwsgierig naar de bron en ben tot op de dag van vandaag een aantal keren afgereisd naar de organisaties, gesticht door of voortbouwend op het werk van Lewis Bostwick. Over mijn eigen werkwijze schreef ik een boekje vol verhalen en met uitleg over wat ik zoal heb gezien en beleefd heb in dit werk.

In mijn werk als organisatieadviseur was ik een tijdje losjes verbonden aan Kern Konsult en ontwikkelde het kernkwadrantenspel samen met Daniel Ofman als deel van zijn werk rondom Bezieling in Organisaties. Als zelfstandig organisatie adviseur heb ik in veel reorganisaties en organisatie ontwikkel trajecten een bijdrage kunnen leveren. Vaak werkte ik langere tijd in verschillende organisaties rondom thema’s van leiderschap en persoonlijke effectiviteit in werk. Nog steeds geef ik regelmatig coachings aan mensen in organisaties.

Sinds een aantal jaren is de kern van mijn werk gericht op intuïtieve en spirituele ontwikkeling, aanbieden van workshops rondom ter ondersteuning van de ontwikkeling van mensen in hun spiritualiteit.