Groeigroep voor Aura Readers

De ongerepte wildernis van je eigen ziel verkennen door naar binnen te gaan brengt je naar het altaar van je ‘verbeelding’….. Herinner dat inspiratie altijd komt na reflectie, nadat het zaad van de creativiteit is geplant..

Vrij naar Lynn Andrews

Deze groep is een ‘groei en uitwissel’ ruimte voor een ieder, die aura readings en healings heeft leren doen ergens. Deze ruimte bestaat een aantal jaren en is wisselend van grootte en samenstelling.

Waarom meedoen?

  • Als je er van houdt te spelen als Wezen op deze mooie planeet Aarde en dat leuk vindt om dat te doen samen met anderen.
  • Als je behoefte hebt aan uitwisseling en contact met andere Wezens, die kozen voor deze manier van communicatie…Van Wezen tot Wezen.
  • Als je nieuwe inspiratie zoekt.
  • Als je het fijn vindt samen met anderen thema’s uit te diepen zonder ‘een programma’ te hoeven volgen.
  • Als je een plekje zoekt voor eigen groei of je nu professioneel aura readings doet of ‘al wat je hebt geleerd’ integreert in je dagelijkse zijn.
  • Als je eigen vragen hebt, die je wel eens met anderen wilt bewerken, zonder zelf na te hoeven denken hoe dat dan te doen.
  • ……………………….

Werkwijze

Er is een thema voor elke workshop.  De workshop begint emt het inventariseren van vragen, die dan vaak al deel blijken te zijn van het thema en vaak door meer mensen herkend wordt. Zo ontstaat er vaak een vlechtwerk van vraag en aanbod.

Onze Rollen, Greetje en Alexander

Greetje: Ter plekke een werkvorm, een meditatie, een oefening, een vorm van lezen van de aura/chackra’s aan te geven, waardoor de vragen bewerkt worden.
Het thema aan te bieden (oftewel ‘lezen’ van te voren wat de centrale match is en dat omzetten in een thema voor de volgende bijeenkomst).
Alexander: De ruimte controleren en schoon houden.
Zakdoekjes, chocola en koekjes paraat hebben voor de lach- en huilbuien, die nu eenmaal gepaard gaan met spirituele groei.

Het Zakelijke

Per bijeenkomst krijg je een uitnodiging met het thema.

Je schrijft per keer in in alle vrijheid. Communicatie is het belangrijkste net als zorg voor voldoende chocola en koekjes en stoelen en soep en koffie en thee.
Er zijn 3 tot 6 bijeenkomsten per jaar.

Kosten

tussen €50,- en €150,- per bijeenkomst, afhankelijk van je besteedbaar gezinsinkomen en door jezelf te bepalen.
Wil je een uitnodiging krijgen voor de bijeenkomsten stuur een mailtje.

Data vind je in de ‘Agenda’