Intuïtieve en Spirituele ontwikkeling

Hallo

Ik vertel je het echte geheim!
Je hebt alle antwoorden zelf.
Mijn antwoorden zijn niet goed voor jou, alleen voor mij.
Ik herinner je aan wat je al weet.
Op deze manier verkrijg je je eigen vrijheid.

Lewis Bostwick *

Geïnspireerd door de grootse waarde van dit ‘Universele Spirituele Geheim’ zijn we in alle vormen van individueel of groepsmatig ontmoeten (die je links hiervan op een rijtje ziet staan) op zoek naar hoe we je zo kunnen ondersteunen dat je je eigen antwoorden vindt, je eigen vrijheid vindt en je vanuit je eigen Essentie je leven tegemoet kunt treden.

Je kunt zowel met mij, Greetje, als met Alexander individueel werken.
De workshops worden voor het overgrote deel door mij gegeven. Alexander is daar bijna altijd bij aanwezig als ondersteuner.

Je vindt ook verhalen en ervaringen van onszelf en mensen, die deelnamen aan onze workshops. En een aantal oefeningen en meditaties, die je wellicht helpen op je levenspad. Ik schreef ook een boekje vol met verhalen en uitleg over onze manier van het lezen van de Aura: ‘Aurareading, Je Intuïtie Spreekt’. Er zijn meditatie kaartjes eraan toegevoegd om zelf mee te werken. Klik hier en je kunt een idee krijgen van dit geheel.

Wees welkom!

________________________________________

*Lewis Bostwick (1918 – 1995) was de grondlegger van de vele oefeningen en meditaties, die we gebruiken en de manier waarop we iemand’s aura en chackra’s ‘lezen’.