Hands on Healing

In de plaats van stilte en rust wordt ‘kracht’ geboren…
Hoe, wat waar?

Een hands on healing … op een massagabank lig je een uurtje lekker toegedekt. Via zachte aanraking gaan we je lichaam langs en zoeken de energie, die je ervan weerhoud om zelf in je eigen lichaam te kunnen zijn. We ondersteunen je in het loslaten en opruimen van dit soort energie. Zelf.. Jij .. Wezen, wiens lichaam het is.. wiens mogelijkheid is het om daar die energie in te laten stromen en vorm te geven die jouw doel dient op deze planeet. De Healing gebeurt in Rust en Stilte.

Het is vooral Ervaren, Naar Binnen Gaan, Jezelf ontmoeten diep in je lichaamsweefsel, die vele herinneringen herbergt, veel weet, veel je kan vertellen, wat voor jou van belang is..

Tijdens een healing werken we met visualisatie, met kleur, met aanraking. Na de healing vertellen we wat we hebben gezien en welke kleur je healing kleur is voor de komende tijd.

Waartoe

Als je jezelf in je lichaam wilt tegenkomen
en het verschil wilt voelen tussen Jij en Niet Jij
Als je je moe voelt
Als je veel spanning in je lichaam vast houdt
Als je jezelf wilt verwennen met een Hallo en Rust
Ter ondersteuning van een fysiek en emotioneel en spiritueel proces van Heling

Kosten

Je kunt tussen een ondergrens en een bovengrens zelf je uurprijs bepalen. Ondergrens voor mensen met een laag tot zeer laag (gezins)inkomen is € 50,- per uur (per 1janauri 2020 € 55,-) en voor mensen met een hoog (gezins)inkomen en bedrijven € 150, – per uur.

Af en toe geven we workshops Hands on Healing. De  volgende is een internationall weeken 7 – 8 september 2019 en voor 2020 wordt in Maart in Bochum, DUITSLAND een Hands on Healing ontwikkeld.  De Agenda bevat de actuele informatie.