Over Conference Call en Skype meditaties

Meditaties via Conference call (telefonisch ‘vergaderen, zoals dat officieel heet) en Skype is niet voor iedereen zo maar een open boek. De conference call meditaties zijn in eerste instantie bedoeld als ondersteuning van het doorgaande groei en leerproces voor mensen, die aan workshops meedoen of deden en niet altijd de tijd hebben om zo ver te reizen en toch ‘onderhoud’ willen plegen. Tegenwoordig zijn er in vele landen eigen telefoonnummers, waardoor ook deelname uit meerdere landen tegelijk goed mogelijk en betaalbaar is geworden. Skype meditaties en sessies zijn goed voor een individuele benadering, wanneer afstand en tijd een te grote belemmering vormen.

Voor jou als deelneemster/nemer zijn het de kosten van het bellen naar een telefoonnummer in Amsterdam.

Een aantal opmerkingen van deelneemsters over conference call meditaties:

Ook al hoor je de anderen en weet je dat ze er zijn en match ik toch, ik kan makkelijker in mijn eigen ruimte blijven en bij mijn eigen ervaringen dan wanneer ik in een groep iedereen persoonlijk ook zie.

Het is wel een gedoe, die telefoon op handsfree te krijgen, maar als het dan werkt dan is het om zo even te gaan zitten en mijn energie te stromen wel erg prettig.

Het is prettig om te weten, dat je af en toe even kan gaan zitten om samen met anderen energie te stromen en energetisch opschoonwerk te doen en mezelf een hallo te geven en te krijgen zonder daar iedere keer weer de deur voor uit te moeten.

De regelmaat van een keer per maand helpt me er mee bezig te blijven. Ik hoef niet te reizen, ben niet een hele avond kwijt en het kost dus minder tijd en omdat er vaak ook een workshop is in een seizoen is het zeer ondersteunend voor mijn eigen spirituele groei en bloei!

Na een intensieve workshop, waar veel in gang is gezet, is het fijn om er nog even op terug te kunnen komen zonder te hoeven investeren in reizen en tijd.